USCA'nın kurucusu, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Devam eden hukukçu kimliği ile birlikte şaraba olan tutkusu, vizyonu ve bağcılık konusundaki engin tecrübesi, katılmış olduğu tadım organizasyonları, degüstasyon eğitimleri, geliştirdiği tadım ve sunum bilgisiyle USCA şaraplarının üretiminden markanın konumlandırmasına kadar her aşamada yer alıyor.
Kimya ve Süreç Mühendisliği mezunu İklima Odabaşı master derecesini İzmir yüksek Teknoloji Kimya Mühendisliği bölümünde bitirdi. USCA’da 2017 yılında Proses Mühendisi olarak başladı. Almış olduğu WSET ve ISG eğitimleriyle birlikte şuan USCA’nın Üretim Müdürü olarak çalışıyor. Üretimin her aşamasında yer alıyor ve kaliteli şaraba olan tutkumuz ile birleşen vizyonu, içindeki şarap tutkusu ve ilgisi bize yeni tatlar kazandırıyor.
Güney Fransa’nın Languedoc bölgesinden olan Antoine Bastide d’Izard bağcılık ve şarapçılıkla yıllardır uğraşan ailede dünyaya geldi. Teruar ve bağları anlamayı, yönetmeyi sessiz ve bozulmamış doğasında deneyimleme şansıyla şarapçılığı adım adım ailenin yedinci jenerasyon kuşağı olarak öncülüğünü üstlendi. Kimya bölümünü bitirdikten sonra önemli şarap üretim topraklarından biri olan Montpellier’den aldığı Önoloji diplomasıyla meşhur Burgundy bölgesine Dijon’a Uluslararası ticaret konusunda yüksek lisansını tamamladı.
9 Eylül Güzel Sanatlar Mezunu Kemal Erdurak 25 yıllık meslek profesyonel hayatının ardından geri döndüğü Urla’da USCA’nın İşletme Müdürü olarak satış, pazarlama ve markalaşma sürecini yönetmektedir.
İzmir’e yerleştikten kısa bir süre sonra USCA ailesiyle tanışan Erdem Yılmaz, 2007 yılından bu yana USCA'da bağlarının bakımından sorumlu olarak çalışmaktadır. Üretim müdürümüz ile birlikte üretimin her aşamasında yer almaktadır.